Liittyminen

Kun liityt jäseneksi, varmistat itsellesi entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä ammatissasi

Järjestämme jäsenille korkeatasoista täydennyskoulutusta sekä pidämme yllä koulutettujen johdon työnohjaajien hakukonetta.

Täytä jäsenhakemus tästä

HUOM! Hakemuksen täytettyäsi, muistathan lähettää tarvittavat liitteet puheenjohtaja Tuula Rouhiainen-Valolle, joko sähköpostitse tai postilla.

Liitteet: Todistus suoritetusta johdon työnohjaajakoulutuksesta, opiskeljajäseneltä osallistumistodistus kouluttajalta)

  • tuula.rouhiainen.valo@gmail.com
  • Tuula Rouhiainen-Valo, Visatie 15 B 24, 28360 Pori

Kuka voi liittyä yhdistyksen jäseneksi?

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jolla on riittävä kokemus esimiestyöstä/johtamisesta ja jonka lisäksi hän on suorittanut yhdistyksen hyväksymän johdon työnohjaajaksi pätevöittävän tutkinnon. Muun työnohjaajakoulutuksen suorittaneilta edellytetään johdon työnohjaajan pätevöitymiskoulutusta.


Opiskelijat

Opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka suorittaa parhaillaan johdon työnohjaajakoulutusta. Opiskelijajäsenen maksut ja osallistumisoikeus yhdistyksen tilaisuuksiin toteutuvat kuten varsinaisella jäsenellä. Johdon työnohjaajaksi auktorisointi ja siirtyminen varsinaiseksi jäseneksi tapahtuu, kun koulutus on suoritettu hyväksytysti. Tällöin on mahdollista liittyä yhdistyksen ylläpitämään johdon työnohjaajapankkiin.


Hakemusten käsittely

Hakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Tieto hyväksymisestä lähetetään sähköpostitse tai haluamallasi tavalla.


Maksut

  • Liittymismaksu 20 €
  • Jäsenmaksu 60 € / vuosi

Laskut lähetetään sähköpostitse
Maksut yhdistyksen tilille: 313130-2773935
IBAN: FI17 3131 3002 7739 35
BIC: HANDFIHH

Ota yhteyttä ja kysy lisää »