Tervetuloa Johdon työnohjaajat ry:n seminaariin ja vuosikokoukseen

03.02.2016

Johdon työnohjaajat ry:n järjestämä seminaari pidetään 12.3. klo 9.30-14.30. Paikkana on Tampereen yliopisto, päärakennus Kalevalantie 4.

Lataa esite [täältä]

Seminaarin ohjelma

9.30 - 10.00 Tulokahvit ja tervetulosanat

10.00 - 11.15 Miten saat jokaisen ihmisen innostumaan?
Työelämän kovat odotukset ja tulospaineet, yllätyksellisyys ja/tai ajoittainen resurssivaje voivat pahimmillaan heikentää yksilön ja koko yhteisön työkykyä ja hyvinvointia. Mistä ja miten löytyy rentous ja ilo työntekoon ja työssä menestymiseen? Alustuksen pitää Tia Isokorpi (KT, Johdon työnohjaaja CSLE)

11.15 - 12.00 Lounas

12.00- 14.00 Workshop-työskentely alustuksen pohjalta

14 - 14.30 Iltapäiväkahvi ja keskustelua päivän annista

14.30 Seminaarin päätös

Ilmoittautuminen

puheenjohtajalle helena.kekoni@motivationboom.fi, puh. 050 3025137

Seminaarin hinta

Joto-jäsenille 70,00 €, Muille 95,00 €. Sisältää myös ohjelmaan merkityt tarjoilut

Puhujaesittely

Tia Isokorpi; KT (Lehtori Hämeen amk/Ammatillinen opettajakorkeakoulu ), Johdon työnohjaaja (CSLE)
Hyvinvointiasiat ovat minulle tärkeitä, hyvinvointia olen vienyt eteenpäin tiedostamattakin: liikunta-ala kiinnosti sekä työyhteisöasiat ja vuorovaikutus. Näistä seurasi kirjojen kirjoittaminen sekä työnohjaajakoulutus ja opettajien aslak (ammatillinen ote hyvinvointiin).
Uskon ihmiseen, uskon jokaisessa ihmisessä olevaan potentiaaliin. Jokainen on hyvä jossakin, kun saa siihen mahdollisuuden. Uskon ihmisen ainutlaatuisuuteen ja samallakin alalla "huipulle" eli omaan parhaaseen itseen mennään monella tavalla. Johtamisessa tämä olisi tärkeää tiedostaa. Kun ihminen saa mahdollisuuden antaa parastaan itsestään, syntyy väistämättä tulosta. Tulos synnyttää lisää innostusta ja näin kehä etenee.

Tätä olen toteuttanut ja nähnyt kaiken aikaa mm. opettajien kouluttamisessa ja ammatillisessa kasvussa. Nämä samat asiat tulevat esille johtamisen teorioissa ja tutkimuksissa. Silti, vaikka tiedostamme nämä asiat, arjen toiminta saattaa olla hyvinkin toisenlaista, mm. johtamisessa samat odotukset ja toimenpiteet kaikille (tasapäistäminen). Tule jakamaan kokemuksia sekä onnistumisista että haasteista edellisen sanomani suhteen. Pyritään yhdessä löytämään mahdollisuuksia ja toivon näkökulmaa. Miten saat jokaisen ihmisen innostumaan?

Seminaarin jälkeen 14.30 - 16.00 pidetään yhdistyksen jäsenistölle tarkoitettu vuosikokous (erillinen kokouskutsu myöhemmin)